Tilaa sivuston uutiset: Sähköpostiisi | Syötteenä

Kalpamaraton 2010 kisakutsu

Kommentit poissa käytöstä

Allez ja Ilmavoimat järjestävät yhdessä Kalpamaratonin kilpailukalenterin mukaisesti Jyväskylässä lauantaina 24.4.2010. Kisa on tänä vuonna yksipäiväinen.

Aikataulu

Miesten kilpailu alkaa kello 10.30, ilmoittautuminen viimeistään 9.30
Naisten kilpailu alkaa kello 11.30, ilmoittautuminen viimeistään 10.30

Kilpailupaikka

Kuokkalan Graniitti (liikuntasali väestönsuojassa), Pohjanlahdentie 12

Säännöt

Miehet ja naiset ottelevat eri sarjoissa.

Kilpailut otellaan ilmailu-5-ottelun miekkailusäännöillä kolmeen pistoon, jossa tuplapistot hyväksytään. Otteluaika on kaksi minuuttia. Jos ottelu päättyy tasatilanteeseen otteluajan päätyttyä, niin se merkitään tuplatappioksi molemmille, esimerkiksi D2-D2.

Henkilökohtaiset kilpailut

Henkilökohtaisen kilpailun voittaja on se, jolla on eniten voittoja. Tasatilanteessa voittaja ratkaistaan uusinnalla, tasatilanteessa olevien kesken (kolmen piston säännöillä) kunnes voittaja on selvillä.

Joukkuekilpailut

Ottelijat ovat kaksi-kolmihenkisissä joukkueissa. Joukkuekilpailu ratkaistaan runkosarjan otteluiden perusteella. Eniten voittoja saanut joukkue on joukkuekilpailun voittaja. Useamman joukkueen voittojen ollessa tasan niin se joukkue, jossa on paras miekkailija voittaa.

Ilmoittautumiset

Ilmoittautumiset seuroittain Seija Polkolle (seija.polkko@gmail.com) viimeistään torstaina 22.4. Jälki-ilmoittautumisia ei oteta vastaan. Ilmoittatumismaksu on 12 euroa, joka maksetaan paikanpäällä (varatkaa mielellään tasaraha). Jokaisella miekkailijalla on oltava Suomen Miekkailuliiton kilpailulisenssi.

Miekkailijoita pyydetään ilmoittautumaan kolmen hengen joukkueittain. Yksittäisistä ilmoittautujista kootaan eri seurojen sekajoukkueita. Yhdessä joukkueessa voi olla vain miehiä tai naisia.

Majoitusvaihtoehtoja

- Sokos Hotel Alexandra p. 020 1234 600
- Scandic Jyväskylä p. 014 330 3000
- Retkeilyhotelli Laajari p. 014 624 885