Tilaa sivuston uutiset: Sähköpostiisi | Syötteenä

Kansallinen Kalpamaraton Jyväskylässä 18.4.2015

Kommentit poissa käytöstä

Aikataulu

Kilpailu alkaa kello 10:00 ja ilmoittautuminen viimeistään 9:30. Naisten kilpailua ei valitettavasti tänä vuonna pystytä järjestämään.

Kilpailupaikka

Kuokkalan Graniitti (liikuntasali väestönsuojassa), Pohjanlahdentie 12.

Säännöt

Kilpailut otellaan ilmailu-5-ottelun miekkailusäännöillä kolmeen pistoon, jossa tuplapistot hyväksytään. Otteluaika on kaksi minuuttia. Jos ottelu päättyy tasatilanteeseen otteluajan päätyttyä, niin se merkitään tuplatappioksi molemmille, esimerkiksi D2-D2.

Henkilökohtaiset kilpailut

Henkilökohtaisen kilpailun voittaja on se, jolla on eniten voittoja. Tasatilanteessa voittaja ratkaistaan uusinnalla, tasatilanteessa olevien kesken (kolmen piston säännöillä) kunnes voittaja on selvillä.

Joukkuekilpailut

Ottelijat ovat lähtokohtaisesti kolmihenkisissä joukkueissa, mutta kaksi miekkailijaa minimissään. Joukkuekilpailu ratkaistaan runkosarjan otteluiden perusteella. Eniten voittoja saanut joukkue on joukkuekilpailun voittaja. Useamman joukkueen voittojen ollessa tasan niin se joukkue, jossa on paras miekkailija voittaa.

Sääntövastaava

Ville Rosenlund

Ilmoittautumiset

Ilmoittautumiset Ophardt-järjestelmän kautta 14.4.2015 mennessä.

Ohjeet: http://www.fencing-pentathlon.fi/miekkailu/kilpailutoiminta/ophardt-kilpailunhallintajarjestelma/

Jälki-ilmoittautumisia ei oteta vastaan. Ilmoittautumismaksu on 20 euroa, joka maksetaan paikanpäällä.

Maksu sisältää Miekkailuliiton 2€ ns. starttimaksun/miekkailija. Jokaisella miekkailijalla oltava Suomen Miekkailuliiton kilpailulisenssi.

Huom! Miekkailijan tulee esittää tulostettu maksukuitti kilpailulisenssistä, jos se on hankkittu 13.3.2015 jälkeen. Kilpailupaikalla ei välttämättä ole dataverkkoa, jotta todisteen voisi näyttää esim. nettipankin tilitapahtumista.

Miekkailijoita pyydetään ilmoittautumaan valmiiksi kolmihenkisin joukkuein yli seura rajojen. Yksittäisistä ilmoittautujista kootaan paikan päällä eri seurojen sekajoukkueita.

Majoitustarjous Hotelli Albassa (Accommodation offer at Hotel Alba)

  • Yhden hengen huone 65,00€/yö (Single room Economy 65,00€/night)
  • Kahden hengen huone 78,00€/yö (Double/Twin room Standard 78,00€/night)
  • Junior Sviitti omalla saunalla 1-3 hengelle 142,00€/yö (Junior Suite room with own sauna from 1 to 3 persons 142,00€/night)

Huoneiden hinnat sisältävät aamiaisen ja pysäköinnin. (Room rates include buffet breakfast and free parking.)

Varaukset suoraan Hotelli Albasta puh. 014 636 311 tai info@hotellialba.fi. Varauskoodi on ‘Jyväskylän miekkailuseura’. (Reservations directly to Hotel Alba tel. 014 636 311 or info@hotellialba.fi. The reservation code is ‘Jyväskylän miekkailuseura’.)

Muut majoituspalvelut