Tilaa sivuston uutiset: Sähköpostiisi | Syötteenä

Kansallinen Kalpamaraton Jyväskylässä 7.5.2016

Kommentit poissa käytöstä

Keski‐Suomen Allez ja Ilmavoimat järjestävät yhdessä Kalpamaratonin kilpailukalenterin mukaisesti Jyväskylässä lauantaina 7.5.2016. Kilpailussa järjestetään erikseen miesten ja naisten sarjat.

Aikataulu

Miesten kilpailu alkaa kello 10.00, ilmoittautuminen viimeistään 9.30.

Naisten kilpailu alkaa kello 11.00, ilmoittautuminen viimeistään 10.30.

Kilpailupaikka

Kuokkalan Graniitti (liikuntasali väestönsuojassa), Pohjanlahdentie 12.

Säännöt

Miehet ja naiset ottelevat eri sarjoissa, jotta Suomen miekkailuliitto hyväksyy tulokset valtakunnalliseen ranking‐järjestelmään. Kilpailut otellaan ilmailu‐5‐ottelun miekkailusäännöillä kolmeen pistoon, jossa tuplapistot hyväksytään.

Otteluaika on kaksi minuuttia. Jos ottelu päättyy tasatilanteeseen otteluajan päätyttyä, niin se merkitään tuplatappioksi molemmille, esimerkiksi D2‐D2.

Henkilökohtaiset kilpailut

Henkilökohtaisen kilpailun voittaja on se, jolla on eniten voittoja. Tasatilanteessa voittaja ratkaistaan uusinnalla, tasatilanteessa olevien kesken (kolmen piston säännöillä) kunnes voittaja on selvillä.

Joukkuekilpailut

Ottelijat ovat lähtokohtaisesti kolmihenkisissä joukkueissa, mutta kaksi miekkailijaa minimissään. Joukkuekilpailu ratkaistaan runkosarjan otteluiden perusteella. Eniten voittoja saanut joukkue on joukkuekilpailun voittaja. Useamman joukkueen voittojen ollessa tasan niin se joukkue, jossa on paras miekkailija voittaa.

Joukkue saa yhden pisteen, kun voittaa joukkueiden kohtaamisessa enemmän otteluja. Jos otteluvoittojen määrä on tasan, niin molemmat joukkueet saavat 1/2 pistettä.

Sääntövastaava

Ville Rosenlund

Ilmoittautumiset

Ilmoittautumiset Ophardt-järjestelmän kautta 4.5.2016 mennessä.

Ohjeet: http://www.fencing-pentathlon.fi/miekkailu/kilpailutoiminta/ophardt-kilpailunhallintajarjestelma/

Jälki-ilmoittautumisia ei oteta vastaan. Ilmoittautumismaksu on 20 euroa, joka maksetaan paikanpäällä.

Maksu sisältää Miekkailuliiton 2€ ns. starttimaksun/miekkailija. Jokaisella miekkailijalla oltava vähintään kansallinen FIE:n alaisen miekkailuliiton kilpailulisenssi.

Huom! Miekkailijan tulee esittää tulostettu maksukuitti kilpailulisenssistä (myös mobiililaitteen tosite hyväksytään) jos se on hankittu 29.4.2016 jälkeen.

Miekkailijoita pyydetään ilmoittautumaan valmiiksi kolmihenkisin joukkuein yli seurarajojen. Yksittäisistä ilmoittautujista kootaan paikan päällä eri seurojen sekajoukkueita. Yhdessä joukkueessa voi olla vain miehiä tai naisia.

Majoituspalvelut